Олег Тягнибок: Послання Януковича – це визнання власного безсилля

Олег Тягнибок: Послання Януковича – це визнання власного безсилля

08.04.11 12:40 0 1541
Цьогорічне послання Президента України, яке Віктор Янукович виголосив у Верховній Раді 7 квітня 2011 року, свідчить про повну неспроможність чинної влади керувати державою, порядкувати в економіці, захищати національні інтереси, забезпечувати гідне соціально-економічне становище народу. За хаотичним набором загальних фраз, банальних гасел, суперечливих тез – проглядається абсолютна відірваність від реалій та безсилля президента і його партії навести в країні лад. Очевидно, що в режиму Януковича жодної стратегії немає. Є лише цинічний «бізнес-план» брутального грабунку України. Про це заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи послання Януковича Верховній Раді.

Також Олег Тягнибок зазначив: «Сьогодні для всіх стало очевидним, що у президента немає ні чіткої стратегії дій, ні політичної волі до їх здійснення. Він продемонстрував абсолютну відсутність розуміння того, що таке національні інтереси та небажання їх захищати.

У своєму посланні Янукович сором’язливо визнав, що за минулий рік вдалося виконати лише близько третини задумів влади. Але для України навіть ця третина обернулася міжнародним приниженням, тотальною зрадою національних інтересів, передкоматозним станом економіки, свавіллям чиновників та шаленим зубожінням народу.

Концентрація усієї повноти влади в одних руках: контроль над парламентом, судами, силовими структурами, переважною більшістю місцевих рад – спрямовані лише на особисте збагачення можновладців. У першу чергу – на покращення життя одного з кримінально-олігархічних кланів України.

Очевидно, Президент України не розуміє, що робити далі з державою, з її економікою, як досягнути притомних показників соціально-економічного розвитку, а, головне, уникнути соціального вибуху, тому намагається відвернути увагу суспільства від власної немочі гучними піар-акціями із застосуванням силових структур, допитів, обшуків, затримань.

Єдиний план, який проглядається у діях влади – той, що спрямовано на остаточний грабунок ресурсів країни. Найбільш ласим шматком, на який поклав око режим Януковича, є українська земля. Саме тому президент форсує запровадження торгівлі землею, плануючи запровадити ринок землі вже з наступного року і навіть допустити до нього іноземців. Це пряма загроза національній безпеці України і, по суті, оголошення війни українській нації.

На загал, послання президента – це мантри з минулого, звідки й походить вся владна псевдоеліта. Воно, можливо, дієве для її самозаспокоєння, але для українців – абсолютно нікчемне. Бо після першого року правління Януковича для всіх очевидно, що «король голий»».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 4)

КОМЕНТАРІ