2011 рік в Тернопільській області  проголошено Роком  полковника Євгена  Коновальця

2011 рік в Тернопільській області проголошено Роком полковника Євгена Коновальця

17.04.11 12:56 0 1509
Одноголосно депутати прийняли рішення «Про клопотання щодо нагородження щорічною Премією Верховної Ради України педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів». Таким чином на здобуття премії висунуто вчителя географії Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Людмилу Якимович.

Підтримано рішення «Про клопотання Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 24 листопада 2010 року №05-16325/191 “Про перегляд меж зон радіоактивного забруднення” та “Про посилення уваги до використання державних символів у вищих, загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах області».

Сесія вирішила проголосити 2011 рік в Тернопільській області Роком полковника Євгена Коновальця, а також після інформації Віталія Шафранського (УНП) та виступу Михайла Тимошика (ВО «Свобода»), Ярослави П’яли (ПР) було прийнято рішення «Провести у краї заходи щодо вшанування 100-річчя від дня народження полковника УПА, головного командира УПА, члена Проводу ОУН, члена головного військового штабу УПА Дмитра Клячківського (псевдо Клим Савур)».

Тернопільська обласна рада підтримала звернення депутатів Львівської обласної ради до Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України “Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні” , у якому депутати наполягають на прискоренні ухвалення нової редакції закону про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні та гарантії їх соціального захисту.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині вшанували ...
Наступна новина: У січні-березні 2011 року ...

КОМЕНТАРІ