В райцентрі Рівненщини встановлять  пам'ятник Степанові  Бандері

В райцентрі Рівненщини встановлять пам'ятник Степанові Бандері

17.04.11 12:58 0 1791
1 травня 2011 року за ініціативи Здолбунівської районної організації ВО "Свобода" та активній позиції керівника фракції ВО "Свобода" Здолбунівської міської ради Віталія Чернецького в Здолбунові відбудуться громадські слухання про встановлення пам'ятника Степану Бандері. Міська рада ухвалила рішення про виділення двох ділянок землі в центрі міста, між якими і мають обрати учасники громадських слухань.

"Ідея встановлення пам'ятника одному з найвизначніших борців за незалежність України виникла давно. Однак через брак підтримки місцевих політичних сил її втілити не вдавалося. Лише після сумнозвісних судових рішень про скасування звання Героя України Степану Банері ми домоглися втілення нашої ідеї в життя", – пояснив керівник фракції ВО "Свобода" Здолунівської міської ради Віталій Чернецький.

"Це буде відповіддю здолбунівчан, мешканців повстанського краю, на антиукраїнську політику уряду Азаровва-Табачника. Звичайно на спорудження пам'ятника потрібні значні кошти, але ми впевненні, що нас підтримають здолбунівські меценати, бізнесмени, підприємці та й просто небайдужі люди", - додав керівник фракції ВО "Свобода" Здолбунівської районної ради Олександр Бондарець

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 10)
Попередня новина: У січні-березні 2011 року ...
Наступна новина: На Рівненщині в сільському ...

КОМЕНТАРІ