На Рівненщині в сільському барі влаштували

На Рівненщині в сільському барі влаштували "поножовщину"

17.04.11 12:59 0 2172
Недільного вечора в одному із кафе села Користь, що на Кореччині, виникла суперечка між двома компаніями друзів, яка переросла у бійку. Свідком цієї події став, 16-річний Іван, який повідомив правоохоронців про те, що місцевому жителю 30-річному Олексію нанесли ножове поранення.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група затримали усіх 14 учасників вищезазначеної події та доставили до Корецької центральної районної лікарні з метою встановлення наявності у крові алкоголю. Так, за результатами освідування, усі вони знаходились у нетверезому стані.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники карного розшуку встановили, що 25-річний рівнянин Дмитро, скориставшись столовим ножем закладу, наніс тілесні ушкодження в області паху 30-річному мешканцю села Користь Олексію. Його доставили у реанімаційне відділення Корецької ЦРЛ, де медики встановили з діагноз – проникаюча колото-різана рана живота. Лікарі наразі продовжують боротись за життя потерпілого.

— Дмитро зізнався у скоєному. Наразі проводиться дослідча перевірка, за результатами якої вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статтею 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, – прокоментував заступник начальника Корецького РВ УМВС Володимир Рой.

Вікторія ІВАШИНЮТА,

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 3)
Попередня новина: В райцентрі Рівненщини ...
Наступна новина: На Рівненщині збільшиласть ...

КОМЕНТАРІ