Мешканець Рівненщини

Мешканець Рівненщини "нагрів" знайомих на майже 100 тисяч

18.04.11 18:21 0 1809
Обіцяного три роки чекають. Саме стільки часу минуло відтоді як 35-річний рівнянин Володимир позичив у своїх знайомих — 40-річного Ігоря, жителя с. Тучин, та у 35–річного Костянтина, жителя с. Микулин Гощанського району, — по п’ять тисяч гривень. Чекати повернення своїх грошей стільки часу ошуканим чоловікам не вистачило сил. Відтак вони звернулися за допомогою до працівників міліції.

Утім, не тільки мешканці Гощанщини потрапили на гачок зловмисника. З відповідними заявами до правоохоронців звернулися іще й двоє рівнян: 29-річний Василь і 37-річний Олександр, у яких торік Володимир взяв у позику 2800 і 70 000 гривень ідповідно.

Працівники карного розшуку Рівненського міського відділу міліції затримали шахрая «зі стажем», який в загальному заволодів грошима довірливих знайомих на суму майже 83 000 грн.

— 35-річний непрацюючий рівнянин Володимир позичав гроші для ремонту автомобілів, адже свого часу цим займався і продавав транспортні засоби, — повідомила оперуповноважений відділу карного розшуку Рівненського МВ Юлія Кривульська. — Наразі порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), яка передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Підозрюваний знаходиться на підписці про невиїзд.

А от як і коли Володимир поверне позичені гроші, достеменно невідомо.

Тетяна ЧАЙКОВСЬКА, т.в.о. помічника начальника Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ