Поблизу Рівного міліція затримала чоловіка зі зброєю

Поблизу Рівного міліція затримала чоловіка зі зброєю

18.04.11 18:22 0 1806
Під час оперативно – профілактичного відпрацювання в смт. Квасилів Рівненського району начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Рівненського РВ Іван Рябоха та оперуповноважений відділу Богдан Загурський несли службу з охорони громадського порядку на вул. Б.Хмельницького, коли побачили чоловіка, який, перебуваючи у нетверезому стані, нецензурно лаявся та порушував громадський порядок. Працівники міліції підійшли до нього, щоб зробити зауваження і перевірити документи. Натомість чоловік почав нервувати, як потім з'ясували не даремно. У 56-річного Олександра, жителя смт. Квасилів, виявили в кармані куртки запал, а у кишені джинсів він переносив гранату «РГ-42».

– Працівники міліції не розгубилися, оперативно затримали правопорушника, небезпечні предмети вилучили та направили на експертизу, – розповідає перший заступник начальника Рівненського РВ підполковник міліції Сергій Гандзелевський. – Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Як пояснив оперативникам Олександр, гранату він знайшов на полігоні, що у с. Яворів Львівської області, куди він поїхав «по справам». За зберігання такої знахідки, мешканцю Квасилова загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Олеся ШЕВЧЕНКО,

помічник начальника Рівненського РВ

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: Мешканець Рівненщини ...
Наступна новина: На рівненському кладовищі ...

КОМЕНТАРІ