Рівнянин зарізав приятеля своєї коханки

Рівнянин зарізав приятеля своєї коханки

20.04.11 16:39 0 1502
Не став миритися із новим коханим своєї пасії 36-річний рівнянин Олег, який прожив із нею на Млинівщині неповних півроку. Після заробітків у столиці 40-річна Надія повернулася вже з іншим чоловіком. Побачивши їх, та почувши, що любов минула, Олег двічі наніс удар ножем 40-річному Івану, жителя Кіровоградської області.

У чергову частину Млинівського райвідділу надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Млинівської ЦРЛ, що в приймальне відділення з діагнозом ножове поранення в області живота доставлений з села Остріїв Млинівського району 40-річний Іван, житель с. Журавлинки Голованіського району Кіровоградської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з в.о. начальника Млинівського РВ УМВС Михайлом Сарвасом, яка встановила, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 36-річний Олег, житель Рівного, непрацюючий та й ще раніше судимий за крадіжки. Загалом в місцях позбавлення волі чоловік провів 23 роки життя.

– Олег з Надією, жителькою с. Остріїв, матір’ю шістьох дітей, познайомився 31 грудня 2010 року. Разом вони поїхали в Київ для тимчасового працевлаштування, але Олег не знайшов роботу і повернувся додому. Через місяць повернулась і Надія, але вже не сама — разом з Іваном, заявивши, що любить його, та попросила Олега піти. Але, Олег, маючи інший погляд на все це, розпочав суперечку, під час якої двічі вдарив кухонним ножем у живіт Івана. Побачивши наслідки своїх дій, він утік, а Надія тим часом викликала швидку допомогу, – зазначив в.о. начальника Млинівського РВ УМВС Михайло Сарвас.

36-річний Олег тим часом пішки прийшов із села в приймальне відділення районної лікарні та наніс тілесні ушкодження Надії, яка знаходилась там поруч із новим коханим. Після цього сховався у новобудові неподалік лікарні, де його і знайшли працівники міліції.

Наразі за цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Наразі слідство триває, Олег затриманий в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України.


Олена ВІШНЯКОВА,

помічник начальника Млинівського РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині двоє ...

КОМЕНТАРІ