На Рівненщині двоє молодиків ногами до смерті забили чоловіка

На Рівненщині двоє молодиків ногами до смерті забили чоловіка

20.04.11 16:40 0 1520
У Вербну неділю до чергової частини Зарічненського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річної Галини, завідуючої клубом у селі Дубчиці, що поблизу закладу вона виявила труп місцевого жителя, 25-річного Віктора.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. В ході оперативно-розшукових заходів стало зрозуміло, що хлопець помер не своєю смертю.

Як з’ясувалося згодом, під час розпивання спиртних напоїв поблизу місцевого клубу, де облаштований столик, між 25-річним Віктором та двома чоловіками зав’язалась суперечка, яка переросла у бійку. У результаті Віктор упав на землю, а нападники почали копати його ногами. Нанесені удари виявилися летальними для молодого чоловіка. За результатами експертизи у нього виявили тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок.

— За підозрою у скоєнні цього злочину затримали 20-річного Сергія та 25-річного Віталія, мешканців сусіднього села Морочно, які зізнались у скоєному, — повідомив заступник начальника Зарічненського РВ – начальник слідчого відділення Ростислав Супрунюк. — 25-річний Віталій уже мав справу із правоохоронними органами. За його плечима дві судимості – за крадіжку та хуліганство. Наразі підозрювані затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Зарічненського райвідділу. Вирішується питання про взяття під варту.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть), яке карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Вікторія ІВАШИНЮТА,

ВЗГ УМВС України в Рівненькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ