Райцентр Рівненщини Здолбунів хочуть зробити європейським містом

Райцентр Рівненщини Здолбунів хочуть зробити європейським містом

20.04.11 16:41 0 1748
Здолбунівська міська організація ВО "Свобода" виступила ініціатором проекту щодо освітлення значних архітектурних споруд міста з метою перетворення Здолбунова на європейське місто. Голова фракції ВО "Свобода" Здолбунівської міської ради Віталій Чернецький ініціював проведення монтажних робіт та подальшу експлуатацію систем освітлення в нічний час Палацу культури цементників та костелу.

"Потрібно починати з маленького. Спочатку освітимо костел і Палац культури цементників, паралельно спробуємо домовитися із підприємцями щодо освітлення ними власних приміщень: офісів, магазинів торгових центрів. Коли підсвітка зроблена професійно, то вона надає місту привабливості, а також підкреслює значимість архітектури", - зазначив Віталій Чернецький.

"Проблема освітлених вулиць вночі – це не лише проблема Здолбунова, а й більшості українських міст, в тому числі і міста Рівного. Ми знайшли вирішення проблеми - освітлити значні архітектурні споруди та зробити нічний Здолбунів не лише освітленим, а й красивим. Окрім цього, ми спробуємо долучити до даного проекту кошти приватних підприємців", - додав голова фракції ВО "Свобода" Здолбунівської районної ради Олександр Бонадарець.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: На Рівненщині безробітні ...

КОМЕНТАРІ