На Рівненщині затримали неповнолітнього гвалтівника-гомосексуаліста

На Рівненщині затримали неповнолітнього гвалтівника-гомосексуаліста

20.04.11 16:44 0 1591
18 квiтня 2011 року телефоном надiйшло повідомлення від 34-річної жительки одного із сіл Сарненського району, що того ж дня на території тракторної бригади неповнолітній Володимир (ім’я змінене – авт.) вступив у статеві зносини неприроднім способом із застосуванням фізичного насильства із малолітніми хлопчиками. Однак один із них вчинив опір.

Проти хлопця працівники міліції 19 квітня порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 3 статті 153 КК України. Наразі неповнолітній затриманий в порядку ст.115 КПК України.

З травня минулого року неповнолітній Володимир поставлений на облік у ВКМСД Сарненського РВ УМВС у зв’язку з пред’явленням обвинувачення у вчиненні крадіжки. Він у березні із млина викрав дві металеві шестерні загальною вагою майже 30 кг. Тоді була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наприкінці минулого року за вироком суду Володимиру було призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки з іспитовим терміном на 1 рік.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині дружина ...

КОМЕНТАРІ