У Рівному маршрутки піднімуть ціну до 2 гривень

У Рівному маршрутки піднімуть ціну до 2 гривень

20.04.11 16:47 0 1618
19 квітня 2011 року відбулося засідання Рівненського міськвиконкому. Найбільше дискусій викликав проект рішення "Про встановлення тарифів на проїзд міським автомобільним транспортом". У ньому було запропоновано встановити вартість проїзду пасажира у розмірі 2,50 грн. за поїздку.

Член виконкому від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Бортнік розробив пропозицію щодо тарифоутворення на перевезення пасажирів транспортом загального користування, яка формує джерела повного покриття витрат і враховує побажання соціально-незахищених верств населення. Відповідно до цього, було запропоновано залишити розмір оплати за проїзд в ранковий і вечірній час у сумі 1,50 грн., тобто коли найбільше людей їдуть на роботу. Весь інший час тарифікувати по 2,00 грн.

Втім, більшість членів виконкому проголосували за підняття тарифу до 2,00 грн. Проти цього проголосувало лише 2 члени виконкому, в тому числі Андрій Бортнік.

"Показово, що всі політичні сили, представлені у міськраді, йшли на вибори і обіцяли не підвищувати тарифи. Ніхто, крім "Свободи", не дотримується обіцянок. Проаналізувавши стан тарифоутворення пасажирських перевезень у Рівному транспортом загального користування, ми помітили недоліки в проекті рішення про підвищення тарифів, та невідповідність сучасним вимогам пасажирських перевезень. Ми запропонували альтернативу, – диференційовану тарифікацію.

Та депутати не підтримали нас. Тепер рівняни зрозуміли, що для високопосадовців головне – перевізники, а думка споживачів послуг, звичайних мешканців, неважлива", – наголосив Андрій Бортнік.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Олег Тягнибок: Червоні ...
Наступна новина: В Тернополі молодь ...

КОМЕНТАРІ