У Рівному не

У Рівному не "пройшла" заява щодо червоних прапорів на 9 травня

22.04.11 18:00 0 1717
22 квітня 2011 року відбулась п’ята сесія Рівненської обласної ради. Депутати фракції Всеукраїнського Об’єднання „Свобода” в Рівненській обласній раді виступили проти прийняття Верховною Радою України Закону щодо офіційного використання червоного Прапора на 9 травня. Від опозиційних сил заяву щодо неприпустимості використання червоних прапорів екс-СРСР зачитав депутат облради Григорій Лебедюк.

Депутатам від опозиції забракло 5 голосів на підтримку заяви. Як завжди, на руки українофобам підіграли місцеві „тушки” - не голосували троє депутатів з ВО „Батьківщина (Лустюк М., Данильчук О., Іванісов Р.) та „Наша Україна” (Мініч. Г.)

Фракція ВО „Свобода” вважає вивішування червоного прапора змовою колишніх радянських бюрократів, котрі, маскуючись під українських депутатів та чиновників, на догоду Росії роблять все для повернення в сучасну Україну тоталітарних символів неіснуючої держави.

„У ХХІ столітті України вже не слід жити у світі комуністичної пропаганди про 9 травня. Хоч сьогодні нащадки колишніх чекістів та їх поплічників, що на двадцятому році незалежності досі залишаються українськими чиновниками і депутатами, змушують українців відзначати святковими заходами цей день, ще й на додачу – з копією прапора держави – найбільшого винищувача нашої нації. На жаль, в Україні продовжується героїзація СРСР. Такі дії спрямовані на втримання Україиу в орбіті так званого „руского міра” та ігнорування справжніх українських борців за незалежність. Тому, ВО „Свобода” буде ініціювати питання щодо червоних прапорів і на сесіях міських рад Рівненської області. Ми не допустимо вивішування червоних ганчірок!”, - додав депутат фракції ВО „Свобода” в Рівненській облраді Степан Молчан.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Наступна новина: 5 травня у Рівному ...

КОМЕНТАРІ