Фестиваль  «Мандруємо замками Тернопілля»  відбудеться 1 травня у Збаразькому  замку

Фестиваль «Мандруємо замками Тернопілля» відбудеться 1 травня у Збаразькому замку

27.04.11 16:43 0 1893
Ті, хто цього дня відвідає Збараж матимуть змогу покататися на конях та кінних екіпажах, мотоциклах, поспостерігати за байкарським шоу та запуском повітряної кулі.
Фестиваль розпочнеться о 13 годині. Після цього урочистого відкриття гості свята оглянуть фотовиставку «Під мурами старих замків» фотомитця Василя Бурми.
Родзинкою заходу стане проведення конкурсу «Вареник-фест», презентація туристичних фірм області і їхніх послуг, конкурси на швидкість та кількість випитого пива, конкурси караоке на козацьку пісню, виставка ретро-автомобілів.

На території замку діятимуть дитячий майданчик, наметове козацьке містечко, містечко народних ремесел: (гончарі, ковалі, вишивка,бісероплетіння, ляльки-мотанки та інше).

Тут же пройде VII міжрегіональний фестиваль козацької пісні та української народної національно-патріотичної пісні «Забуттям не заростає честь та слава козаків».

Зацікавлять глядачів і виступи клубів історичної реконструкції. Організатори обіцяють показати штурм замку з використання штурмових драбин.

Також передбачені показові виступи спортсменів-гирьовиків Збаразького району

Завершиться свято концертом та вогняним шоу і феєрверком.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівнензині в селянина ...

КОМЕНТАРІ