На Рівненщині молодик зарізав чоловіка, який захищав дружину від залицянь

На Рівненщині молодик зарізав чоловіка, який захищав дружину від залицянь

27.04.11 16:46 0 2020
Відпочинок в одному з кафе села Мирогоща Дубенського району закінчився трагічно. Чоловік, який став на захист своєї дружини, отримав від кривдника ножові поранення, які були несумісні з життям.

На другий день Пасхи близько 20 години подружня пара — 23-річний Мирослав та 27-річна Валентина, жителі села Молодаво, відпочивали в кафе «Казка», що у селі Мирогоща Дубенського району. В той час, коли Мирослав залишив дружину в кафе та поїхав у місто Дубно, щоб зняти з банкомату гроші, в кафе зайшов 29-річний Віталій, місцевий житель. Перебуваючи у нетверезому стані, він вів себе агресивно, чіплявся до присутніх. Не оминув Віталій і Валентину, з якою почав вести себе некоректно. За жінку заступився її брат, 20-річний мирогощанець Роман, котрий також відпочивав з друзями в тому ж закладі. Хлопець вивів Віталія на вулицю, де між ними виникла суперечка, а в подальшому і бійка.

Близько першої години ночі повернувся із Дубно Мирослав. Роман розповів йому про все, що сталося. Чоловік вирішив з’ясувати стосунки та заступитися за свою дружину. Відповідно між ними виник черговий конфлікт, під час якої Віталій дістав ніж та наніс декілька ударів Мирославу в область серця. Зрозумівши, що сталося, зловмисник утік із місця скоєння злочину.

На місце пригоди викликали міліцію і швидку. Але, на жаль, по дорозі до Дубенської міської лікарні в кареті швидкої допомоги Віталій помер.

– Того ж дня співробітники карного розшуку затримали підозрюваного та доставили в Дубенський міськрайвідділ, де він зізнався у скоєному. Наразі Віталія затримано і він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, — прокоментував начальник Дубенського МВ УМВС Олександр Нартюк. —

За цим фактом слідчі міськрайвідділу порушили кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), яка передбачає позбавлення волі строком до 15 років.


Світлана ТИМЧУК,

помічник начальника Дубенського МВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівнензині в селянина ...
Наступна новина: Рівнянин виготовляв ...

КОМЕНТАРІ