Рівнянин виготовляв наркотики із… сиропу від кашлю

Рівнянин виготовляв наркотики із… сиропу від кашлю

27.04.11 16:49 0 1715
Специфічні запахи на сходинковій клітці більше не дошкулятимуть мешканцям одного із будинків на вулиці Романа Шухевича обласного центру. Працівники міліції затримали 33-річного Віктора, який облаштував у власній квартирі нарколабораторію із виробництва психотропних речовин.

Працівники міліції за місцем проживання 33-річного Віктора виявили та вилучили пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на первентин, вагою майже один грам, 35 скляних колб ємністю по 100 мілілітрів кожна з наркотичною речовиною та обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Як з’ясувалося, наркотики виготовлялися із звичайного сиропу від кашлю. Цей препарат вступає в реакцію з іншими прекурсорами, в результаті чого утворюється наркотична речовина «первентин».

— Наразі порушена кримінальна справа за статтею 317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, а підозрюваний знаходиться на підписці про невиїзд, – повідомив в.о. начальника карного розшуку Рівненського МВ Тарас Сабанюк.

Іванна ДМИТРОНЬ, в.о. ст. інспектора по роботі з населенням та громадськими формуваннями Рівненського МВ УМВС

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині молодик ...
Наступна новина: На Рівненщині провидиця ...

КОМЕНТАРІ