В Здолбунові визначили місце побудови погруддя Степану Бандері

В Здолбунові визначили місце побудови погруддя Степану Бандері

03.05.11 17:55 0 1486
1 травня 2011 року пройшли громадські слухання щодо обрання місця встановлення погруддя Степану Бандері в Здолбунові. В слуханнях взяли участь патріотичні місцеві політичні сили Здолбунова, мешканці міста, та представники громадських організацій. Також був присутнім депутат ВО «Свобода» Рівненської облради Степан Молчан та голова фракції ВО «Свобода» Здолбунівської міської ради Віталій Чернецький.

«Депутати Здолбунівської міської ради прийняли рішення про те, що погруддя Степану Бандері повинно стояти у місті, але де саме ми змогли визначитися саме на громадських слуханнях. Одноголосно вирішили подати заявку про встановлення пам’ятника в тому місці де проходять громадські заходи та святкування – це місце найбільшого скупчення людей», - сказав голова фракції ВО «Свобода» в Здолбунівські міській раді Віталій Чернецький.

« В Рівному два роки тому було прийнято рішення про встановлення пам’ятника Степану Бандері, але його до цього часу немає. Тому, щоб ця справа в Здолбунові не затихла, потрібно її рухати. І яка різниця де пам’ятник буде стояти, важливо щоб він був на видимому місці. Тому акцентувати саме на цьому увагу не варто. Але скажу ще про одне: є могили загиблих воїнів, за якими ніхто не слідкує, є ще живі ветерани УПА які тоді воювали, про них необхідно теж подбати. Пам’ятник – це добре, але давайте дбати за те що вже є, доводячи справи до кінця - це вже існуючі пам’ятники, могили та живі люди.

Ми будемо наполягати при надходження субвенції з державного бюджету про виділення коштів на погруддя Степану Бандері в Здолбунові», - сказав депутат фракції ВО «Свобода» Рівненської облради Степан Молчан.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині голова ...
Наступна новина: У Рівному "Свобода" заявляє ...

КОМЕНТАРІ