У Рівному затримали продавця амфетаміну

У Рівному затримали продавця амфетаміну

05.05.11 20:26 0 1654
Безробітний Руслан, уродженець Гощанського району, аби заробити собі на прожиття, вирішив налагодити бізнес і спробувати торгувати наркотиками. Для цього він навіть винайняв у Рівному помешкання. Проте бізнесмен з молодика не вийшов, адже його затримали правоохоронці.

— 21 квітня працівники ВБНОН УМВС України в Рівненській області затримали 26-річного Руслана, у якого при поверхневому огляді виявили та вилучили 76 грамів амфетаміну, що був розфасований у 57 поліетиленових пакетиків, — повідомив начальник сектора відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області Олександр Нагорнюк. — Загальна вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить майже 10 тисяч гривень.
Затриманого доставили у медичний заклад для освідчення на стан наркотичного сп’яніння, за результатами якого молодик і сам вживав амфетамін. Речові докази направлені на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Рівненській області.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів). За подібний «бізнес» горе-продавцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Вікторія АНТОНОВА, ВЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному грабіжник при ...
Наступна новина: У РІвному новонароджену ...

КОМЕНТАРІ