На Рівненщині чоловік намагався згвалтувати 4-річну дівчинку

На Рівненщині чоловік намагався згвалтувати 4-річну дівчинку

05.05.11 20:31 0 1976
Інколи люди, яких нібито добре знаєш та довіряєш, роблять такі вчинки, яких від них зовсім не очікуєш. Таке трапилося в с.Ниви-Золочiвськi Демидівського району Рівненської області.

Олександр разом зі своєю 4-річною дочкою Ольгою вирушили у сусіднє село до своєї знайомої, аби допомогти їй по господарству. Проїжджаючи повз хати свого знайомого, 33-річного Романа, Олександр запропонував йому приєднатися до них. Аби в дорозі не сумувати, чоловіки прикупили оковитої.

Однак, приїхавши до жінки, виявилося, що її вдома немає. Доки Олександр її шукав, підігрітий горілкою Роман запропонував малечі піти в сусідній покинутий будинок. Оскільки дівчинка дуже добре знала чоловіка, таке запрошення її не злякало. Однак, опинившись наодинці, дівчинка почала плакати та кликати на допомогу.

Почувши плач доньки Олександр увірвався у будинок та застав ґвалтівника на гарячому. Побачивши батька дівчинки Роман втік. Забравши дитину чоловік негайно відвіз маля до лікарні, де після надання медичної допомоги потерпіла була відпущена додому.

В ході оперативних заходів працівники міліції затримали Романа. Нині він знаходиться в ІТТ Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У РІвному новонароджену ...
Наступна новина: Ремонтні роботи на ...

КОМЕНТАРІ