На Волині хлопчик отримав опіки 50% тіла

На Волині хлопчик отримав опіки 50% тіла

05.05.11 20:35 0 1928
У чергову частину Волинського лінвідділу міліції телефоном від чергової по станції Рожище Львівської залізниці надійшло повідомлення про те, що електричним струмом контактної електромережі уражено людину.

На місце події виїхала слідчо – оперативна група, яка з’ясувала, що потерпілим виявився неповнолітній мешканець Волинської області Рожищенського району. Учні 10 класу Топільненської ЗОШ порушили елементарні правила поведінки на залізничному транспорті. Юнаки подолали майже 3 кілометри до залізничної станції. Там вони знайшли вагон-зерновоз, який знаходився у відстої в складі інших вагонів. Хлопчаки вирішили сфотографуватися та вилізли на дах вагону, однак, якщо фотосесія товариша вдалась, то Максиму К. не пощастило. Випадково він підняв руку, чим скоротив безпечну відстань до дротів. Підлітка уразило електричним струмом від контактної лінії. Каретою швидкої допомоги його доставили в реанімаційне відділення Рожищенської районної лікарні з опіками 50 відсотків шкіри та черепно-мозковою травмою.

Наразі правоохоронцями вирішується питання про порушення кримінальної справи проти батьків неповнолітніх за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, адже вони не приділяли дітям достатньої уваги.

СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ