В Ужгороді відбулось навчання волонтерів, які запроваджуватимуть соціальні знижки

В Ужгороді відбулось навчання волонтерів, які запроваджуватимуть соціальні знижки

16.05.11 18:48 0 1754
6 – 7 травня 2011 року відбувся тренінг для волонтерів, які будуть задіяні у впровадженні системи соціальних знижок "Єдина картка" в Ужгороді.

Шляхом конкурсного відбору було відібрано 20 студентів – майбутніх менеджерів проекту.

Під час тренінгу "Впровадження системи соціальних знижок" волонтери отримали знання з організації заходів, управління процесами, вміння формувати бази даних потенційних спонсорів і партнерів, отримали практичні навички ведення ефективних переговорів з представниками бізнес-установ в питаннях залучення їх до реалізації проекту.

Серед завдань, які покладаються на волонтерів, під час реалізації проекту в м. Ужгороді, є укладання не менше 100 угод з керівниками підприємств, підприємцями що надають послуги, чи здійснюють реалізацію товарів.

Долучитись до проекту у місті Ужгороді можна за телефоном???

Реалізація проекту в м. Ужгороді здійснюється Молодіжним інформаційним центром Закарпаття у партнерстві з Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» Карпатський фонд» та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”.
Система соціальних знижок у рамках проекту вже діє у Рівненькій області, Івано-Франківську, відбувається підписання договорів про надання знижок у Чернівцях та Ужгороді у перспективі — Львів та решта областей України.

Детальніше про систему соціальних знижок можна прочитати тут: http://www.mnogocard.com.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ