На Рівненщині хлопчик випав з балкону

На Рівненщині хлопчик випав з балкону

19.05.11 18:15 0 1621
Працівники Кузнецовської міліції завершили проведення перевірки за фактом нещасного випадку, в результаті якого із балкону третього поверху житлового будинку випала трирічна дитина.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей Кузнецовського МВ Андрій Майданюк, 9 травня близько опівдня дитина, залишившись в квартирі без нагляду батьків, дісталася до відкритого балкону, перехилилася і випала:

— Дерево, що росте біля будинку, зменшило силу удару, але від падіння на землю хлопчик отримав травми. У результаті його доставили в реанімаційне відділення міської лікарні з діагнозом «перелом кісток тазу та тупа травма живота».

Мати хлопчика на момент події перебувала на роботі, а батько, під наглядом якого залишалися дитина, втомившись від дитячого галасу, покинув квартиру і пішов до магазину. Після нещасного випадку, коли дружина повідомила про те, що сталося, чоловік з'явився додому в нетверезому стані і зміг лише відповісти: «Що зробиш, так сталося ....».

— Перевірка встановила, що малолітній хлопчик, якому на момент події виповнилось три роки і дев'ять місяців, випав із балкону третього поверху за місцем проживання внаслідок невиконання обов’язків по догляду за дитиною його батьком, 39-річним Ростиславом, який залишив сина без нагляду в квартирі, що й призвело до нещасного випадку, — зазначає начальник Кузнецовського МВ Михайло Пацай.

За результатами перевірки працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей склали відносно 39-річного Ростислава протокол про адміністративне правопорушення згідно з частиною 1 статті 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей), який скеровано на розгляд міського суду.

Зважаючи на наближення літа, а відтак найдовших шкільних канікул, працівники міліції вкотре нагадають дорослим про необхідність постійного контролю за поведінкою дітей та їхнім дозвіллям.


ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ