На Рівненщині чоловік ліг на рельси перед потягом

На Рівненщині чоловік ліг на рельси перед потягом

19.05.11 18:16 0 1502
Дедалі частіше машиністи електропоїздів застосовують термінове гальмування через людей, котрі полюбляють прогулюватись залізничними коліями. Більшість з них знаходиться у стані алкогольного сп’яніння І, на жаль, в цей момент не усвідомлюють, наскільки трагічно це для них може закінчитись.

Лише за вчорашній день правоохоронцями МВСУ на Львівській залізниці було зафіксовано 3 випадки застосування екстреного гальмування поїздів. Відтак, до чергової частини лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення про те, що машиніст електропоїзда № 816 сполученням Трускавець-Львів застосував термінове гальмування у зв’язку із находженням на колії невідомої особи. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Нею і було встановлено особу громадянина, ним виявився 53-річний Петро М., мешканець Пустомитівського району, який просто сидів собі на колії, щоправда перебував чолов’яга у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Другий випадок стався на переїзді Здолбунів-Рівне. І цього разу машиніст був змушений застосувати екстрене гальмування з тих же причин , щоб попередити наїзд на чоловіка, який вирішив бути оригінальнішим за першого і …ліг між рейсами по непарній колі. І цього разу оковита стала основною причиною такої безглуздої витівки.

І останній випадок стався у напрямку Королево – Солотвино Закарпатської області. Проте тепер машиніст застосував термінове гальмування для попередження наїзду на … коня. Наїзд вдалося попередити, затримки руху поїздів не відбулося. Тепер вже правоохоронці слідчо-оперативної групи, котра зразу виїхала на місце події, вимушені встановлювати особу власника тварини.

СЗГ УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині в школі ...

КОМЕНТАРІ