На Рівненщині в школі трапилась

На Рівненщині в школі трапилась "зелена" крадіжка

19.05.11 18:18 0 1730
Із клумби Радивилівської школи мистецтв уночі зникли 38 щойно висаджених кущів самшиту. За допомогою до працівників міліції з приводу цієї крадіжки звернулася дирекція закладу. І хоч це не найнебезпечніший злочин в районі, але надто вже допекли такі «пересаджування» з міських клумб та зелених зон мешканцям Радивилова.

До цієї справи правоохоронці підійшли скрупульозно і вже згодом дільничні інспектори райвідділу Віталій Мирончук та Василь Маркович розкрили злочин.

Самшит приглянувся 29-річній Наталії, мешканці Радивилова, яка під покровом ночі «пересадила» 38 рослин самшиту на власній присадибній ділянці. Як пояснила згодом жінка працівникам міліції, дуже вже вона хотіла озеленити своє подвір’я.

— Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу (Крадіжка), яка передбачає до трьох років позбавлення волі, — коментує начальник Радивилівського райвідділу Віктор Мінько. — Викрадені рослини повернуто школі мистецтв, де їх висаджено на попереднє місце. 29-річна Наталія уже попросила вибачення в колективу школи та особисто в директора. Вона раніше ніколи не попадала в поле зору правоохоронців, працює на одному з провідних підприємств міста, на роботі та за місцем проживання характеризується позитивно.

Подібна крадіжка на Радивилівщині сталася у березні цьогоріч. Тоді об’єктом зазіхань стали саджанці малини, які 50-річний Володимир, мешканець с.Михайлівка, викопав у своєї знайомої. За цим фактом була порушена кримінальна справа за фактом крадіжки, яка наразі перебуває на розгляді в суді.

Михайло КУЧЕР, в.о. помічника начальника Радивилівського РВ по взаємодії із населення та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ