На Рівненщині батька трьох дітей виганяють в Болгарію

На Рівненщині батька трьох дітей виганяють в Болгарію

19.05.11 18:19 0 1980
За рішенням Рівненського окружного адміністративного суду Щерева Деміра, жителя міста Добрич Республіки Болгарія, буде видворено з України за незаконне перебування на території нашої держави.

38-річна Світлана, жителька с. Смордва Млинівського району, познайомилась з 48-річним Деміром, перебуваючи в Польщі на заробітках. Між українкою та болгарином виникло сильне почуття, яке і привело його за коханою жінкою на Млинівщину. Так, в 2004 році Демір приїхав в Україну.

Офіційно з Світланою шлюб Демір не брав, разом з співмешканкою виховували трьох спільних дітей. Для того, щоб утримувати сім’ю, чоловік час від часу їздив у Київ на сезонні роботи.

В Україну він приїхав з паспортом громадянина Болгарії, термін дії якого закінчився у 2008 році. Та врешті він його загубив. Для поновлення документів необхідно кошти, яких в нього не вистачало.

— Демір був попереджений про видворення з України, але знехтував ним, — повідомив в.о. начальника Млинівського РВ УМВС Михайло Сарвас. — На нього неодноразово складались адміністративні протоколи за частиною 1 статті 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні), останній з яких був складений 19 січня цього року.

На сьогодні Демір немає документів та незаконно перебуває на території України. За рішенням Рівненського окружного адміністративного суду він буде видворений з території України. Наразі болгарин перебуватиме в с. Журавичі Ківерцівського району Волинської області в пункті тимчасового тримання іноземців, поки посольство Болгарії підтвердить його особу та оформить документів для виїзду на батьківщину.

Олена ВІШНЯКОВА,

помічник начальника Млинівського РВ

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині в школі ...
Наступна новина: На Рівненщині в дитсадки ...

КОМЕНТАРІ