У Рівному агітували за НАТО

У Рівному агітували за НАТО

23.05.11 14:49 0 1589
22 травня у рамках відзначення Днів Європи в Україні рухівці Рівного на майдані Незалежності встановили інформаційний намет «Україна – Європа – НАТО». У наметі розповсюджувалися інформаційні матеріали, зокрема книга «Вступ до НАТО крізь призму якості життя» та «НАТО в ХХІ столітті».

Із зацікавленими людьми, серед інших, спілкувалися очільник рухівців Рівного Ігор Римар та заступник голови РМО НРУ, голова громадської організації «Євроатлантичний вибір України» Віктор Волков.

«Цією акцією ми вкотре хочемо наголосити: практика входження в ЄС європейських країн передбачала першочерговий вступ у НАТО. Адже, стаючи членом Північноатлантичного Альянсу, держава отримує стимули безпеки не тільки у військовій, а й у політичній, соціальній, економічній та інших сферах діяльності», - мотивував доцільність проведення акції голова Рівненської міської організації НРУ Ігор Римар.

«Особисто я відчував велику потребу людей у такій інформації, - поділився враженнями голова Рівненської міської організації Руху. – До нас підходили як люди старшого покоління, так і молодь, висловлювали нам свою підтримку. У свою чергу ми намагалися переконати, що вступ до НАТО передбачає механізм перетворення країни – реформування насамперед демократичних інституцій, а не військової сфери». Ігор Римар висловив упевненість, що Україна у перспективі все ж внесе зміни у законодавство, передбачивши стратегічною метою вступ до Північноатлантичного Альянсу.

Прес-служба РОО НРУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині 83-річна ...
Наступна новина: У Рівному знову пограбували ...

КОМЕНТАРІ