На Рівненщині чоловіка забили до смерті під час святкування дня народження

На Рівненщині чоловіка забили до смерті під час святкування дня народження

23.05.11 14:51 0 1712
Відсвяткувати своє 30-річчя мешканець Гощі Роман вирішив на танцювальному майданчику селища. Разом із друзями він влаштував застілля 17 травня просто неба. Черговий тост, який підіймали за здоров’я іменинника, перервав 42-річний Віталій, який завітав до крамниці поблизу місця відпочиваючих. Слово за слово і між ними виникла бійка, яка закінчився наступного дня для ювіляра фатально.

Яка причина конфлікту і що кому не сподобалося, наразі з’ясовують слідчі Гощанського райвідділу, бо розпочата на танцмайданчику бійка мала своє трагічне продовження згодом.

42-річний Віталій, мешканець села Симонів Гощанського району, працював на ринку охоронцем, куди і повернувся після сутички з відпочиваючими. Та згодом йому довелося знову з ними зустрітися, бо після святкування захмелілі Роман зі своєю компанією вирішили продовжити чоловічу розмову. Під час чергової бійки 42-річний Віталій наніс кілька ударів дерев’яною палицею по голові Романа. І тільки тоді учасники конфлікту втихомирилися і розійшлися по домівках.

Наступного дня Роману стало зле, а через деякий час батько, 61-річний Всеволод, побачив у ліжку сина, який не подавав жодних ознак життя. Саме він і повідомив про це правоохоронцям. Згідно із висновками судово-медичної експертизи Роман помер внаслідок внутрішньочерепної травми.

— Наразі тривають слідчі дії. Порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Після закінчення терміну утримання в ізоляторі тимчасового тримання, обрано міру запобіжного заходу — підписка про невиїзд, – повідомив начальник слідчого відділення Гощанського РВ УМВС Юрій Сисонюк.

30-річний Роман проживав разом із батьками, ніде не працював і зловживав спиртними напоями. До того ж неодноразово мав справу з правоохоронцями. У 2010 та 2011 роках він притягувався до адміністративної відповідальності за насильство в сім`ї, появу в громадських місцях у п’яному вигляді та за дрібне хуліганство.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ