Андрій Бортнік: Підвищення комунальних тарифів у Рівному не призведе до вирішення проблем

Андрій Бортнік: Підвищення комунальних тарифів у Рівному не призведе до вирішення проблем

24.05.11 19:11 0 1540
17 травня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради, на якому були присутніми голова Рівненської міської організації ВО "Свобода", депутат міськради Олексій Бучинський та керівник фракції ВО "Свобода" у міськраді Олександр Лащук. Найбільше дискусій викликав проект рішення "Про встановлення вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів". Вартість послуги користування ліфтом зросте від 26 до 44 копійок за кв. м. житлової площі.

Член виконкому від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Бортнік висловив незгоду з таким станом речей, адже підвищення тарифів за комунальні послуги не приведе до вирішення проблеми в цілому. Натомість міський голова Володимир Хомко не дослухався до позиції "Свободи" і назвав її обструктивною.

"Складається враження, що влада вирішує проблеми міста за рахунок мешканців – шляхом підвищення тарифів. Необхідно піклуватися про людей, а не про вигідні домовленості. Плата збільшена і продовжується збільшуватися на всі комунальні послуги. Як можна вижити простій родині? Я раджу тим, хто ухвалює такі закони, підрахувати скільки людина має віддати на місяць і що в неї лишається на життя – це копійки", - підкреслив член міськвиконкому від ВО "Свобода" Андрій Бортнік.


Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові свободівці ...
Наступна новина: На Рівненщині ініціюють ...

КОМЕНТАРІ