У Здолбунові реалізовується програма благоустрою міста

У Здолбунові реалізовується програма благоустрою міста

24.05.11 19:18 0 1652
За ініціативи фракції ВО "Свобода" у Здолбунівській міській раді в місті почали втілювати в життя проект щодо покращення благоустрою міста. Як уже повідомлялося раніше, свободівці виступили ініціаторами освітлення костелу та Будинку культури цементників.
Наступним кроком стала зміна табличок з назвами вулиць на європейський зразок. Нові таблички міститимуть інформацію про назву вулиці не лише українською, а й англійською мовами. Ініціативу свободівців підтримав міський голова.
"Наше місто має стати красивим і привабливим не лише для здолбунівчан, а й для туристів. З цією метою ми розпочали низку заходів, зокрема вже сформували кошторис щодо освітлення костелу та БКЦ, а також розпочали перемовини із місцевими бізнесменами щодо можливого виділення коштів для їх освітлення.
Враховуючи, що на території міста знаходиться костел ми вирішили змінити таблички з назвами вулиць, адже вже не один раз чули скарги іноземців на відсутність назв вулиць на англійській мові", -- зазначив ініціатор даного проекту керівник фракції ВО "Свобода" в Здолбунівській міській раді Віталій Чернецький.
"Здолбунів місто робітників (залізничників та цементників) і ми пробуємо зробити так, щоб вони відпочивали в місті Здолбунові, а не їздили в обласний центр чи ще кудись. Саме тому ми робимо маленькі кроки, щоб його змінити, приводячи до європейських стандартів і приваблюючи туристів не лише сусідньої Польщі, а й з більш дальніх країн", -- зазначив керівник фракції ВО "Свобода" в Здолбунівській районній раді Олександр Бондарець.
Про це повідомили у прес-службі Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині пройшов ...

КОМЕНТАРІ