Начальником рівненського обласного  управління міліції  став Василь Лазутко, а Олег Сало –  радником міністра

Начальником рівненського обласного управління міліції став Василь Лазутко, а Олег Сало – радником міністра

25.05.11 17:43 0 3949
Сьогодні особовому складу Рівненщини перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Попков представив нового начальника обласного управління міліції Василя Лазутка.

Із новопризначенням обласного керівника міліції прийшли привітати перші особи органів державного та місцевого самоврядування та силових структур області.

Полковник міліції Василь Іванович Лазутко до призначення був заступником начальника Департаменту карного розшуку МВС України. Як зазначив Сергій Попков, під час недавнього робочого візиту на Рівненщину, він уже мав нагоду зустрітися із особовим складом, визначити пріоритетні напрямки у подальшій діяльності. Тоді генерал-лейтенант міліції відмітив роботу рівненських міліціонерів, зазначивши, що міліція – на правильному шляху.

Великим букетом квітів перший заступник міністра привітав новопризначеного начальника і побажав йому усіляких звершень та успіхів у роботі, а генерал-майору міліції Олегу Салу, який призначений радником Міністра внутрішніх справ по західному регіону, подякував за плідну роботу і висловив сподівання на подальшу відданість служінню українському народові, подарувавши червоні троянди, а особовий склад рівненської міліції аплодував колишньому начальникові стоячи.

Голова обласної держадміністрації Василь Берташ висловив надію на подальшу тісну співпрацю з правоохоронними органами, яка налагоджена належним чином.

Після офіційного призначення Василь Іванович Лазутко провів коротку ознайомчу нараду із керівниками міськрайорганів, галузевих служб та підрозділів, і намітив перші кроки його роботи на Рівненщині.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 7)
Попередня новина: На Рівненщині хлопчик ...
Наступна новина: Закарпатці вчили росіян, як ...

КОМЕНТАРІ