В Рівненському

В Рівненському "місті атомників" відбувся футбольний турнір

26.05.11 20:39 0 1931
24 травня 2011 року у Кузнецовську відбувся товариський турнір з футболу, присвячений Дню Героїв. Змагання проходили серед юнаків 1998-2000 років народження – вихованців КДЮСШ (управління освіти). Спонсором футбольного свята виступила Кузнецовська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода", котра неодноразово підтримувала проведення у місті спортивних змагань, приурочених до пам'ятних дат в історії України.
"Через спорт ми прищеплюємо юному поколінню почуття патріотизму, честі й національної гідності. Адже молодь, вихована на прикладах любові і відданості своїй Батьківщині, незабаром стане її надійною опорою", – зазначив керівник Кузнецовської міської організації ВО "Свобода", депутат міськради Микола Пешко.
Юних учасників турніру привітав депутат-свободівець Юрій Кравець. Він розповів про історію заснування Свята Героїв: "Ми, українці, маємо власну історію, своїх героїв, яких повинні завжди пам'ятати, адже вони були сподвижниками на шляху становлення Незалежності України". Свободівець побажав гравцям і надалі бути активними, наполегливо займатися спортом і в майбутньому поповнити відомі футбольні клуби України.
На завершення учасники турніру отримали від спонсорів нагороди. За вагомий особистий внесок у розвиток спорту грамотою міської організації ВО "Свобода" відзначено і тренера КДЮСШ (управління освіти) Володимира Ордината.
Також до Дня Героїв Кузнецовські свободівці упорядкували могилу повстанців на Замковій горі та провели серед старшокласників 4-ої школи конкурс на кращий реферат.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Попередня новина: Чому агрострахування в ...
Наступна новина: У Львові «Свобода» ...

КОМЕНТАРІ