Сільські  клуби Здолбуніського району отримають  допомогу

Сільські клуби Здолбуніського району отримають допомогу

26.05.11 21:14 0 1720
Заклади культури сіл Глинськ та Новосілки отримають комп’ютери, принтери, звукопідсилювальну апаратуру, музичні центри та будуть підключені до інтернету. Це питання нещодавно було обговорено на засіданні круглого столу в районному відділі культури.

Це стало можливим завдяки проекту Західноукраїнського центру соціального партнерства «Активізація сільських громад для вирішення їхніх нагальних проблем», який отримав фінансування Антикризової гуманітарної програми Міжнародного Фонду «Відродження».

Головною проблемою, на вирішення якої спрямовано проект є пасивність сільського населення, поширення негативних соціальних явищ, внаслідок відсутності достатнього фінансування і матеріальної бази для організації дозвілля населення, зокрема молоді. З метою вирішення цього питання в ході реалізації проекту планується також провести навчання активних мешканців сіл основам залучення фінансування з місцевих джерел, написанню проектів та основам натурального землеробства.

Також, завдяки закупленому обладнанню, планується покращити якість та активізувати діяльність місцевих творчих колективів. А це, у свою чергу, дозволить проводити благодійні концерти, в ході яких будуть залучатися додаткові кошти для роботи сільських клубів.

Не менш важливим є відкриття невеликих інформаційних центрів у Новосілках та Глинську, які будуть підключені до інтернету. Крім того, планується протягом найближчого часу провести невеликі ремонти в сільських клубах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині вимагають ...
Наступна новина: «Легко сказати: рушимо ...

КОМЕНТАРІ