У Івано-Франківську невідомі викрали керівника Стрийської «Свободи»

У Івано-Франківську невідомі викрали керівника Стрийської «Свободи»

30.05.11 13:11 0 1682
27 травня 2011 року в Івано-Франківську невідомі схопили і повезли у невідомому напрямку голову Стрийської районної організації ВО "Свобода", депутата Стрийської районної ради від ВО "Свобода" Мар’яна Берездецького. Викрадачів було семеро, усі вони були у цивільному. Мар’янові вони не пред’явили жодних повісток чи документів.

Невідомі кремезної статури схопили Мар’яна Берездецького на вулиці Тролейбусній при виході із супермаркету, без жодних пояснень повалили свободівця на землю, скрутили та затягнули у білий бус із номерними знаками АТ 15157 ІС.

Довідка. Це не перша спроба викрадення свободівського депутата. 12 травня близько 19-00 у центрі Львова невідомі, які представилися працівниками міліції, намагалися затримати Мар'яна Берездецького. Сталося це, коли свободівець повертався після сесії Львівської обласної ради.

На проспекті Шевченка, біля Макдональдсу, до Мар'яна підійшов чоловік в цивільному, представився працівником Личаківського райвідділу міліції, і наказав їхати з ним. Відразу з авто вийшло ще двоє міцних чоловіків, і вже втрьох намагалися затягти свободівця в машину. Мар'ян Берездецький почав пручатися, тоді з явилося ще двоє в цивільному, які допомагали впоратися з депутатом. Зчинився галас, позбігалися люди, які не дали заштовхати депутата в машину. Перехожі кричали, що це вже 37-й рік… Люди буквально відбили свободівця в нападників.

15 травня, в оселях сестри депутата Стрийської районної ради від "Свободи" Мар'яна Берездецького, а також його дівчини міліція здійснила обшуки.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Легко сказати: рушимо ...
Наступна новина: Відповідальному за акцію ...

КОМЕНТАРІ