Мешканець Рівненщини продав сотню таблеток «екстазі» працівникові міліції

Мешканець Рівненщини продав сотню таблеток «екстазі» працівникові міліції

30.05.11 13:14 0 1808
Захоплення синтетичними наркотиками, які зберігав для власного вжитку 22-річний здолбунівчанин Артем, найближчі п’ять років може «продовжитися» на тюремних нарах. Молодик, не підозрюючи про особу покупця, збув працівникові міліції психотропну речовину «екстазі» за 3700 гривень.

— Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області у вечірній час на одній з вулиць Здолбунова під час проведення оперативної закупки затримали 22-річного місцевого жителя Артема, який збув понад сто пігулок психотропної речовини «екстазі», — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Василь Ковальчук. — Під час поверхневого огляду у молодика виявили та вилучили майже чотири тисячі гривень, виручених від незаконної оборудки, та десять пігулок аналогічної психотропної речовини.

Як пояснив затриманий, ці пігулки він зберігав для власного вжитку. Де він їх брав і чи була це його перша «оборудка», з’ясовуватимуть слідчі. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області.

За словами Василя Ковальчука, загальна вартість вилучених психотропних речовин на «чорному ринку» становить понад 10 тисяч гривень.

Відносно Артема порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), згідно з якою йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років.

Вікторія АНТОНОВА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Здолбунівчани проти ...
Наступна новина: У Львові пройшов ...

КОМЕНТАРІ