У Луцьку  пройшов семінар для підприємців

У Луцьку пройшов семінар для підприємців

06.06.11 00:00 0 1937
26 травня у Луцьку пройшов семінар для підприємців на тему: «Управління ризиками у посткризовому ринковому середовищі». Це був вже четвертий захід, який Міжнародна фінансова корпорація (IFC) провела для волинських підприємців. Понад 60 з них вже скористалися нагодою підвищити свою обізнаність, професійний рівень, запозичити окремі елементи успішного світового досвіду.

Семінар відкрив директор Волинського регіонального центру з інвестицій та розвитку Олександр Бабій. Він наголосив, що область украй потребує розвитку системного бізнесу, нагадав учасникам, що попередні заходи були присвячені проблемам стратегічного планування в умовах кризи, оптимізації витрат, питанням банкрутства, підвищення ефективності менеджменту.

За словами чиновника, сучасний глобальний світ дедалі більше вимагає синергії інновацій, навчання, перманентного вдосконалення, обміну технологіями, пошуку нестандартних рішень.
«Я особисто брав участь у трьох попередніх семінарах IFC, - сказав Олександр Бабій. - Після кожного з них ділився набутими знаннями з колегами, поширював навчальну літературу серед підприємців. Завдяки отриманим ноу-хау, в області започатковано кілька успішних бізнесів. У нашому регіональному центрі під впливом семінарів переглянуто стратегічне планування діяльності і організацію праці, зроблено ранжування послуг, спрощено процедури обслуговування підприємців, структуровано діяльність. Як наслідок, одному з наших проектів було надано грантову підтримку Європейського Союзу».
Упродовж семінару підприємці-волиняни активно обговорювали почуту теорію, аналізували конкретні приклади, пропонували власне бачення запобігання критичним ризикам у бізнесовій діяльності.

По завершенню семінару всім учасникам було вручено сертифікати, які засвідчили новий етап їх професійного зростання. Олександр Бабій висловив надію, що співпраця краян-бізнесменів з Проектом IFC з подолання наслідків кризи у корпоративному секторі України, який виступив організатором заходу, продовжуватиметься й надалі.

Сергій ГЕРАСИМЕНКО,

Національний прес-клуб «Українська перспектива»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ