Тернополяни малювали Європу та Україну

Тернополяни малювали Європу та Україну

06.06.11 00:02 0 1943
В рамках проекту Центру європейської інформації в м. Чернівці «Буковина – Європа» у Тернополі відбулося яскраве дійство «Корабель Європи», присвячене Дням Європи в Україні. Тернопільський катер перетворився на творчий майданчик, на якому дорослі та діти у малюнках відтворювали своє бачення Європейського Союзу та місце нашої держави в ньому.

Художниками на воді себе відчували запрошені діти, які постійно беруть участь в організованих Тернопільським центром європейської інформації виставках, школярі із Великої Березовиці Тернопільського району та тернопільські школярі. До творчої майстерні долучилися також вихованці Центру реабілітації дітей, хворих на ДЦП. Малювали і діти, і їхні наставники, і батьки. Усі малюнки були розміщені на катері.

Побачивши малюнки, творчим азартом переймалися і пасажири катера. Батьки із дітьми під час відпочинку брали олівці чи фарби і малювали Україну у Європі.

Загалом під час прогулянок на катері, який курсував як «Корабель Європи», було створено півсотні малюнків.

Дехто з авторів забажав забрати свій витвір мистецтва із собою – напам»ять. Хоча, майже усі залишили малюнки організаторам.

Батьки та діти розповіли, що такого відпочинку на катері, такого захоплення і бажання посеред ставу щось творити вони ще не мали

Про це повідомили в Тернопільському центрі європейської інформації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ