На Рівненщині дільничий зайшов в чоловіка армійський обріз

На Рівненщині дільничий зайшов в чоловіка армійський обріз

10.06.11 11:45 0 1940
Дільничний інспектор Кузнецовського МВ молодший лейтенант міліції Юрій Кришко всього лиш більше року обслуговує одну з чисельних адміністративних дільниць міста. Але навіть за такий короткий час встиг вивчити осіб, які мають проблеми з Законом.

Під час несення служби у місті атомників у поле зору Юрія Кришка потрапив непрацюючий 38-річний Микола, який перебуває на профілактичному обліку в міліції за раніше вчинену крадіжку грошей. Поведінка Миколи здалася дивною, адже той ніс в руках підозрілий предмет, загорнутий в спортивну куртку, і помітивши міліціонера, чоловік почав помітно нервувати. Коли міліціонер підійшов до підоблікового та представився, останній заметушився та намагався приховати підозрілий предмет за спину. На запитання дільничного, що несе, Микола агресивно відповів, що це його особиста справа. У зв’язку з такою неадекватною поведінкою дільничний міліції запросив його до міськвідділу для з’ясування усіх обставин.

Як з’ясувалося, інтуїція не підвела міліціонера. При поверхневому огляді Миколи правоохоронці виявили обріз гвинтівки армійських зразків та один патрон калібру 8 мм. Як пояснив власник зброї, механізм гвинтівки армійського зразка він знайшов під час земляних робіт, зробив механічну обробку від іржі та виготовив приклад. Цей обріз він планував використовувати для відстрілу бродячих собак на своїй дачній ділянці.

– Обріз гвинтівки армійських зразків та патрон наразі вилучені та направлені на експертне дослідження. За цим фактом проводиться перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами), – зазначив заступник начальника Кузнецовського МВ – начальник міліції громадської безпеки Сергій Кукла. – Отже, громадянин, який вже не вперше переступає межу Закону, може отримати покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п'яти років.
Віта Яйченя,

помічник начальника Кузнецовського МВ

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині мілізія ...
Наступна новина: Міський голова Здолбунова ...

КОМЕНТАРІ