На Рівненщині дідусь блукав серед боліт 3 дні

На Рівненщині дідусь блукав серед боліт 3 дні

14.06.11 19:37 0 2152
Мешканця села Бережки Дубровицького району 83-річного Максима усі знають як роботящого, ще старого гарту чоловіка. Попри свій поважний вік, всидіти на місці не може — все дай йому щось робити. Коли того злощасного дня він пішов по дрова до лісу, родичі, немов відчували лихе, не пускали, та хіба втримаєш.

21-річна мешканка Бережків Тетяна з жахом згадує ті три дні, коли вона разом зі своїм чоловіком, 27-річним Віктором, чекали на повернення дідуся.

– Близько 16–ї години першого червня дід узяв сокиру та пилку й пішов до лісу в сторону села Порубка Дубровицького району, заготовляти дрова, – розповідає Тетяна. – Дід уже похилого віку, недочуває, але хіба можна керувати людиною, котра прожила стільки років та нічого не боїться. Того вечора він додому не повернувся, тому ми відразу ж звернулися до працівників міліції за допомогою.

– На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив т.в.о першого заступника начальника Дубровицького РВ УМВС підполковник міліції Олег Стафеєв. – Для встановлення місцезнаходження діда Максима ми створили пошукову групу в складі співробітників карного розшуку, відділення кримінальної міліції у справах дітей та дільничних інспекторів міліції, яку очолив я особисто.

Допомагав співробітникам шукати діда і його 27-річний онук Віктор. На третій день розпочали все спочатку, можливо, десь щось упустили, щось недогледіли на лузі та в лісі. А ж ось дільничний інспектор міліції Сергій Пінчук помітив крізь гілля… нерухому руку. Підійшовши ближче, жахнувся – вгрузлий по пояс у грязюку дідок, похилився знесилений на бік, а обличчя було обпалене сонячними променями. Розшуканого діда Максима заходилися відразу ж діставати з грязюки, з обережністю, аби самим не попасти туди. На щастя, чоловік був притомний. Працівники міліції віднесли його в затінок, дали напитись води та надали першу медичну допомогу.

– Коли дід не повернувся додому, дуже злякались та хвилювалися, хоч би знайти. Ми його дуже любимо, та й він нас теж, а особливо свою майже трирічну правнучку Олександру. Нині стан дідуся задовільний, а про те, що із ним трапилось уже й не згадує. Наша сім’я дуже рада, що вдалось його розшукати та дякує співробітникам міліції Дубровицького райвідділу за їхню допомогу, — додала Тетяна.

Галина ДЕМ’ЯНЕЦЬ,

помічник начальника Дубровицького РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Банк «Львів» та IFC ...
Наступна новина: Ужгород. Вийшов із друку ...

КОМЕНТАРІ