Із  рівненських вулиць поцупили майже 40 кришок із каналізаційних люків

Із рівненських вулиць поцупили майже 40 кришок із каналізаційних люків

05.07.11 12:38 0 1541
Четверо рівненських парубків не знайшли кращого способу для заробітку, ніж «перемістити» кришки із каналізаційних люків з вулиць обласного центру на пункт прийому металобрухту. Тільки от тим, що наражають мешканців Рівного на небезпеку, молодики не переймалися, як і тим, що за крадене доведеться відповідати перед Законом. У червні телефон чергової частини міськвідділу був «гарячим» від повідомлень рівнян про зниклі кришки із каналізаційних люків.
У ході проведення ряду оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції затримали чотирьох підозрюваних у скоєнні злочину осіб: трьох рівнян — 20-річного Володимира, 20-річного Дмитра, 18-річного Вадима — та 19-річного Юрія, мешканця села Тесів Острозького району.

Троє із них зізнались, що скоїли крадіжки по вул. Кн. Ольги-14, Л.Толстого, Фабричній, О.Дундича, Р.Шухевича, Гагаріна, Черняка, Сагайдачного, Грушевського та Орлова. Наразі всі вони перебувають на підписці про невиїзд. Один із підозрюваних, 19-річний Юрій, розповів, що крадіжки скоювали спонтанно, а потім викрадені кришки люків здавали на пункт скупки металу в обласному центрі.

– За фактами крадіжок понад 40 кришок каналізаційних люків, слідчі міськвідділу порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, – зазначив перший заступник начальника Рівненського міськвідділу міліції Віталій Мархальчук. – Згідно із санкцією цієї статті молодикам загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років чи позбавлення волі на той самий строк.

Вікторія ІВАШИНЮТА,

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині провели ...
Наступна новина: У Чернівцях готується ...

КОМЕНТАРІ