У Чернівцях готується  до друку перший тираж  каталогу знижок

У Чернівцях готується до друку перший тираж каталогу знижок

05.07.11 12:40 0 1920
Учасниками системи соціальних знижок «Єдина картка» в Чернівцях вже стали 70 суб’єктів господарської діяльності. В окремих випадках знижки становлять до 20%, що суттєво впливає на вартість послуг і товарів. Підприємці надаватимуть знижки на продукти харчування і медикаменти, промислові товари і побутові послуги.

Відповідно, за результатами першого етапу впровадження системи соціальних знижок в Чернівцях планується випуск першого тиражу каталогу знижок. Каталоги поширюватимуться разом із дисконтною карткою В них можна буде отримати детальнішу інформацію про учасників системи: який магазин надає знижки, на що надаються знижки та їх розмір. Робота по залученню суб’єктів підприємницької діяльності до системи соціальних знижок продовжується. Очікується, що наступний тираж каталогу міститиме більше ста комерційних установ.

Проект «Соціальна відповідальність – складова успішного бізнесу», метою якого є створення системи соціальних знижок, спрямований на допомогу малозабезпеченим і соціально незахищеним мешканцям міста Чернівці. Щонайменше 5000 малозабезпечених чернівецький сімей зможуть отримати знижки, скориставшись «Єдиною карткою». Саме стільки карток планується безкоштовно поширити в рамках проекту. Завдяки цим дисконтним карткам, чернівчани матимуть змогу економити більше тисячі гривень на рік.

Слід відмітити, що більшість представників бізнесу розуміють, як важливо в умовах кризи не втратити існуючих клієнтів, а відгукнутися на пропозицію і тим самим створити передумови до залучення нових споживачів своїх товарів та послуг. Нагадаємо, що проектна ініціатива в місті Чернівці впроваджується Чернівецьким міським центром захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу у партнерстві з Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Консорціуму МБФ «Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» Карпатський фонд» та Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Усім суб’єктам підприємницької діяльності, які бажають долучитися до системи соціальних знижок, звертатися в Чернівецький міський Центр захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу за адресою: м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 3, тел.585-314.

Контакти керівника проекту:

Батракова Наталя – (0372)585-314
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Із рівненських вулиць ...
Наступна новина: Рівненських козачат ...

КОМЕНТАРІ