На тернопільщині  пройшов молодіжний вишкільний табір «Лисоня ім. Омеляна Польового»

На тернопільщині пройшов молодіжний вишкільний табір «Лисоня ім. Омеляна Польового»

08.07.11 20:32 0 1710
З 2 по 6 липня поблизу села Мильно Зборівського району пройшов молодіжний вишкільний табір «Лисоня ім. Омеляна Польового». Організатором табору виступила Тернопільська обласна організація «Молодіжний націоналістичний конгрес».

Програма табору була досить насичена, і навіть дощова погода не завадила її виконати у повному обсязі. Таборовики випробували свої сили на смузі перешкод, грі в пейнтбол та тереновій грі. А також прослухали лекції про видатних постатей українського народу Євгена Коновальця, Ярослава Стецька, Михайла Сороку, а також Омеляна Польового, який командував Воєнною округою «Лисоня».

Загалом таборова програма охолювала повних три дні. Кожен із цих днів був присвячений одній із трьох рис українського націоналіста, які виділив Дмитро Донцов – мужність, шляхетність та мудрість.

Велику увагу організатори звернули і на виховання у молоді лідерських якостей – учасники табору пройшли курс тренінгів із психологом. Не обійшлося із без традиційних таборових гутірок – таких як самовиживання в природі, основи самозахисту та впоряд. Насичений таборовий день закінчувався веселою нічною ватрою, де кожен міг проявити свою творчу натуру.

«Мені найбільше сподобалася смуга перешкод, а особливо «лисяча нора», - ділиться своїми спогадами учасниця табору Катерина Пархут, - вона не була традиційна пряма, а зроблена зиг-загом, тому було дуже цікаво в ній повзти».

Після закінчення табору учасники поїхали на святкування свята Івана Купала до Зборова.

ТОО «Молодіжний націоналістичний конгрес» висловлює подяку за допомогу в організації табору Валентину Наливайченку, Михайлу Ратушняку, Тернопільській міській раді та Управлінню у справах сімї та молоді Тернопільської ОДА.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині спалили ...
Наступна новина: Прокуратура виявила ...

КОМЕНТАРІ