Прокуратура виявила порушення на комунальних парковках Рівного

Прокуратура виявила порушення на комунальних парковках Рівного

08.07.11 20:34 0 1992
Заступник голови Рівненської Обласної Організації Всеукраїнського Обєднання „Свобода”, депутат в облраді Степан Молчан звернувся в прокуратуру Рівненської області перевірити правомірність функціонування автостоянки біля „Речгового ринку” в Рівному. Оскільки, неодноразово поступали скарги від підприємців ринків, про те, що територія навколо ринків для паркування машин платна, що є перешкодою для покупців.

Перевіркою встановлено , що на в’їзді на стоянку самовільно влаштовано конрольно-перепускний пункт, обладнаний залізними ланцюгами, якими перекривається під’їзна дорога до ТЦ „Гранд-Базар”, ЗАТ „Речовий ринок” та стадіону „Авангард” і створюється перешкода проїзду автотранспортних засобів до них.

Крім того, перевіркою встановлено, що на території автостоянки відсутні будь-які технічні засоби організації дорожнього руху, внаслідок чого не забезпечено безпечні умови для руху транспортних засобів, пішоходів а також для стоянки автомобілів.

На усунення вказаних порушень прокуратурою Рівного начальнику ЖКСРБП „Галузеве” внесений припис н виконання якого розроблено і узгоджено з ДАІ схему організації дорожнього руху на території стоянки та примикання заїзду і виїду до вул. Замкової, а також знято конрльно-перепускний пункт. Винну посадову особу комунального підприємства пригнуто до дисциплінарної відповідальності.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 5)
Наступна новина: На Рівненщині виявили ...

КОМЕНТАРІ