На Рівненщині виявили небезпечну речовину

На Рівненщині виявили небезпечну речовину

08.07.11 20:36 0 1732
Про підозрілу, ймовірно, небезпечну знахідку неподалік свого будинку повідомив у Дубенський міський відділ 6 липня 34-річний Анатолій, місцевий мешканець.

Виїхавши одразу ж на місце події, слідчо-оперативна група виявила на узбіччі дороги поблизу одного з будинків на вул. Вигнанка спортивну сумку, в якій знаходилися три герметично запаковані колби з невідомою речовиною, схожою на ртуть. Оскільки на місце пригоди разом із співробітниками міліції виїхали працівники Дубенського МНС, то спільними зусиллями та миттєвому реагуванню були проведенні всі необхідні слідчі дії для встановлення походження цієї речовини. Того ж дня, о 17 годині, з Дубенського РВ ГУ МНС в Рівненській області надійшов акт, в якому зазначалося, що в колбах дійсно містилася ртуть загальною вагою 8 кілограмів 300 грамів.

Наразі речовина направлена для дослідження та подальшої утилізації на одному з рівненських підприємств. Натомість співробітники міліції проводять детальну перевірку і встановлюють власника руті та з’ясовують всі обставини появи її на вулиці Дубна.


Світлана ТИМЧУК, помічник начальника Дубенського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура виявила ...
Наступна новина: На Рівненщині бджоли напали ...

КОМЕНТАРІ