На Рівненщині бджоли напали на алкоголіка

На Рівненщині бджоли напали на алкоголіка

08.07.11 20:37 0 1816
Із пасіки на присадибній ділянці пенсіонера з села Смордва Млинівського району, 81-річного Андрія, його односельчанин викрав мед. Реалізувати задумане 44-річний Олексій вирішив уночі, а перед тим для хоробрості хильнув спиртного.

З вуликів він витягнув 10 рамок з медом, але розворушені та потривожені бджоли покусали нічного візитера. Після їхньої атаки Олексій, відчувши себе втомленим, вирішив відпочити та ліг спати на пасіці. Вранці, прокинувшись, поки не побачив власник пасіки, чоловік пішов додому та відразу ж виміняв у сусіда рамки з медом на літру горілки.

Отримавши повідомлення про крадіжку, на місце події виїхав дільничний інспектор міліції сектору ДІМ Млинівського райвідділу лейтенант міліції Ігор Денисюк, який одразу ж встановив злодія, а пізніше знайшов і рамки з медом. До речі, вартість однієї на ринку становить майже 150 гривень.

— Олексій проживає сам, ніде не працює і вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. До того ж чоловік зловживає алкоголем, — повідомив Ігор Денисюк. — Тому і рамки з медом викрав, щоб виміняти на спиртне.

Наразі порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Олена ВІШНЯКОВА, помічник начальника Млинівського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині виявили ...
Наступна новина: На Рівненщині повії ...

КОМЕНТАРІ