На Рівненщині повії подорожчали - сутенер за гратами

На Рівненщині повії подорожчали - сутенер за гратами

08.07.11 20:39 0 2011
Робота таксиста — не з легких і не завжди приносить бажані доходи. Тож, 36-річний рівнянин Анатолій вирішив її поєднати з іще одним видом «бізнесу». До нього долучав своїх клієнтів, серед яких знаходив жриць кохання і бажаючих скористатися їхніми послугами.

Започаткована справа почала приносити прибутки. Аби вони були ще більшими, Анатолій почав підшуковувати клієнток і на сайті знайомств в Інтернеті. Натомість його дружина та двоє дітей поняття не мали, чим насправді займається їхній чоловік і тато, крім таксування.

Тарифи в Анатолія останнім часом за годину «жіночого кохання» становили 600 гривень, тоді як два місяці тому — 300-400 гривень, з яких він брав певний відсоток собі. Втім, нещодавно його бурхливу діяльність припинили співробітники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (ВБЗПТЛ).

— У результаті проведення закупівлі сексуальних послуг, працівники міліції затримали мешканця Рівного, 36-річного Анатолія, який з осені 2010 року і дотепер займався сутенерством, — повідомив в.о. начальника ВБЗПТЛ УМВС України в Рівненській області Василь Сиротинський. — Наразі підозрюваний знаходиться в ІТТ Рівненського МВ. Проти нього порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Як з’ясувалося, у сутенера і раніше були проблеми із Законом. 13 років тому він уже був засуджений за пограбування. Однак, свою кримінальну кар’єру на тому не полишив. І тепер за «любовний бізнес» Анатолій може потрапити за ґрати мінімум на чотири, а той на сім років.

Вікторія АНТОНОВА, Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)

КОМЕНТАРІ