Колишнього чоловіка-самогонника рівнянка «здала» в міліцію

Колишнього чоловіка-самогонника рівнянка «здала» в міліцію

15.07.11 14:28 0 1658
Подружня пара, яка проживає у Рівному і має спільного 22-річного сина, нещодавно розлучилася. Та, коли жінка мала йти до іншого, 44-річний Олександр розлютився та накинувся на неї із кулаками. Жінка не стала терпіти знущань і пішла поскаржитися на колишнього чоловіка у дільничний пункт міліції, запевнивши Олександра наостанок, що розповість усе працівникам міліції, чим він займається.

Завітавши до оселі родини, правоохоронці Олександра вдома вже не застали. Чоловік зник у невідомому напрямку, бо знав, що на нього очікує. В квартирі дільничний інспектор міліції Рівненського МВ УМВС Руслан Зіновкін виявив 300 літрів горілчаної закваски, 12 літрів самогону та самогонний апарат. Усе це співробітники органів внутрішніх справ вилучили та направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Наразі вирішується питання про притягнення 44-річного Олександра до адміністративної відповідальності за виготовлення та зберігання самогону.

— З початку року дільничні інспектори міліції на рівнян склали 55 адміністративних протоколів за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За виготовлення, зберігання самогону та апаратів на його виготовлення порушникам «світить» штраф від 51 до 510 гривень, розмір якого призначає суд, — коментує начальник ВДІМ Рівненського МВ УМВС Сергій Василюк. – Здебільшого виготовленням самогону займаються жінки-пенсіонери, а постійні їхні клієнти — студенти та особи, які ніде не працюють і ведуть аморальний спосіб життя.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, помічник начальника Рівненського МВ по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ