Мешканець Рівненщини привіз міну в райвідділ міліції

Мешканець Рівненщини привіз міну в райвідділ міліції

15.07.11 14:31 0 1677
Мешканець Здолбунова, 23-річний Сергій, поблизу міськради на вул.Приходька райцентру знайшов металевий предмет зеленого кольору, ззовні схожий на міну. Довго не думаючи, він повіз її у Здолбунівський РВ на велосипеді.

Як пояснив молодий чоловік працівникам міліції, йому здалося, що знайдена вибухівка може становити небезпеку для оточуючих, тому він і доставив міну на подвір’я райвідділу міліції.

На місце події одразу ж прибули експерти-вибухотехніки НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області, які локалізували та вилучили пристрій для проведення дослідження. Згідно із висновком експертів, предмет, виявлений на вулиці Здолбунова, дійсно міна, але навчальна. Знайдений корпус учбової противотанкової міни «ТМ-62М» небезпеки для оточуючих не становив. А от яким чином цей вибуховий пристрій потрапив на узбіччя дороги, з’ясовують правоохоронці.

— Прохання до громадян, у випадку виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмету, в жодному разі до нього не торкатися. Про подібні знахідки слід одразу ж повідомляти за номерами телефонів 101 або 102, – наголосив начальник Здолбунівського РВ УМВС Юрій Сірак.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 2)
Попередня новина: Колишнього ...
Наступна новина: Львівська облрада вимагає ...

КОМЕНТАРІ