Рівняни вшанували пам'ять героїв УПА

Рівняни вшанували пам'ять героїв УПА

22.07.11 14:12 0 1550
15-17 липня 2011 року Рівненська "Свобода" вшанувала пам'ять героїв УПА, які героїчно загинули в боях із спецпідрозділами НКВД в районі гори Яворина. Вшанування пам'яті курсантів Старшинської школи УПА "Олені" та провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника-Роберта, пройшло традиційно в урочищі "Розтоки" біля села Липа Долинського району Івано-Франківської області. На заході був присутнім і Лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Учасники жили в наметовому спортивно-патріотичному таборі "ЯВОРИНА-2011". Табір проводився у рамках загальногромадського християнського вшанування загиблих героїв УПА й традиційного фестивалю патріотичної пісні "Повстанська Ватра".

Також, рівненські свободівці вдало виступили у Всеукраїнському відкритому волейбольному турнірі ВО "Свобода" на кубок "Яворина-2011". Рівненська команда за підсумками змагань увійшла у чільну шістку з майже трьох десятків команд, що заявилися для участі у змаганнях. Крім того, відбувся показовий поєдинок між збірною Політради ВО "Свобода" та тогорічним чемпіоном турніру – колективом Косівської районної організації. Зрештою, збірна команда Політради ВО "Свобода" завдяки чудовій грі лідерів команди – Олега Тягнибока, Олега Осуховського та Олександра Сича у напруженій боротьбі перемогла з рахунком 25:23.

Про це повідомили у прес-службі Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Наступна новина: «MoviеDrive 2011»: за ...

КОМЕНТАРІ