На Рівненщині пияк мало не

На Рівненщині пияк мало не "випустив кишки" малознайомому чоловіку

22.07.11 14:46 0 1793
До чергової частини Кузнецовського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, що в одній з багатоповерхівок мікрорайону Вараш знайдено чоловіка з ножовим пораненням. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група на чолі з виконуючим обов’язки начальника Кузнецовського МВ Володимиром Гаврилюком. Працівники міліції опитали свідків та встановили осіб, з якими спілкувався потерпілий того дня.

За «гарячими слідами» було затримано 45-річного мешканця Кузнецовська Анатолія, який зізнався в скоєнні злочину. За місцем його проживання співробітники карного розшуку вилучили одяг, на якому була кров. Натомість знаряддя злочину — кухонний ніж, який чоловік всюди носив з собою, він викинув дорогою додому.

З'ясувалось, що 45-річний Анатолій перебував на профілактичному обліку в Кузнецовському міськвідділу міліції за зловживання алкогольними напоями та як утримувач притону, — повідомив заступник начальника Кузнецовського МВ Юрій Чиж. — До того ж нещодавно він був засуджений за носіння холодної зброї.

Вранці, того кривавого дня, завітавши до свого знайомого Віктора, чоловіки разом пиячили. Потім господар оселі заснув. Згодом у двері квартири постукав 37-річний Євгеній, раніше судимий та не працюючий. Анатолій відчинив йому двері квартири, проте впускати не став, пояснивши, що Віктор спить. Однак гість йому не повірив, відштовхнувши Анатолія, зайшов до квартири, обзиваючи нецензурними словами того, хто став йому на заваді. Упевнившись у достовірності озвученої інформації, Євгеній пішов. Утім, образливі слова зачепили Анатолія «за живе» і він вирішив провчити свого кривдника. Діставши з кишені кухонного ножа, вибіг з квартири. Наздогнавши Євгенія на сходинковій клітці, наніс удар ножем у живіт.

Закривавленого чоловіка побачили мешканці будинку. Вони й викликали швидку допомогу. Наразі потерпілий перебуває в хірургічному відділення, а Анатолій — в ізоляторі тимчасового тримання.

Працівники міліції порушили кримінальна справа за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ