Україна зацікавлена в активізації українсько-сінгапурського співробітництва

Україна зацікавлена в активізації українсько-сінгапурського співробітництва

27.07.11 18:47 0 1559
Україна зацікавлена в активізації співробітництва з Сінгапуром. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі у Криму з Спеціальним посланником Республіки Сінгапур в Україні Тоні Сіддікі.

«У нас великі перспективи розвитку двосторонніх відносин. Ми розглядаємо Сінгапур не тільки як дуже цікавого партнера, а і як майданчик, з якого ми почнемо більш інтенсивно розвивати відносини в усьому Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Я переконаний в тому, що Україна також буде надійним партнером», – сказав Глава держави.

Віктор Янукович висловив упевненість, що зустрічі, які Спеціальний посланник Республіки Сінгапур нині проводить в Україні, сприятимуть активізації українсько-сінгапурського співробітництва, насамперед – реалізації домовленостей, досягнутих під час Державного візиту Глави Української держави до Сінгапуру у березні цього року.

Президент України висловив вдячність Тоні Сіддікі за те, що він відвідав Україну. «Я дуже вдячний, що Ви прийняли рішення приїхати у Крим. Сонячний Крим – це візитівка України», – зазначив В.Янукович.

У свою чергу Спеціальний посланник Республіки Сінгапур в Україні Тоні Сіддікі наголосив, що Сінгапур націлений на поглиблення співпраці з Україною. «Ми готові співпрацювати з вами і повністю поділяємо ваші підходи до цього», – сказав Спеціальний посланник.

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному закликають ...

КОМЕНТАРІ