Рівненська  міліція затримала  серійного квартирного  крадія

Рівненська міліція затримала серійного квартирного крадія

01.08.11 16:48 0 1637
Упродовж 2010-2011 років на території обласного центру було скоєно ряд крадіжок із помешкань рівнян. При проведенні довготривалої роботи щодо їх розкриття в поле зору працівників карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції потрапив місцевий мешканець. У ході перевірки правоохоронцям встановили, що 43-річний Володимир раніше був засуджений за скоєння квартирних крадіжок, за що і відбував покарання в місцях позбавлення волі. Після звільнення він вирішив повернутись до «улюбленої» справи.

– В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники відділу карного розшуку Рівненського МВ затримали мешканця Рівного, раніше судимого за квартирні крадіжки, – прокоментував перший заступник начальника Рівненського МВ Віталій Мархальчук. – Шляхом підбору ключів зловмисник проникав до помешкань рівнян, не порушуючи звичайного стану речей, та виносив цінності та гроші. Слідчі порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), за йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Так, підозрюваний Володимир орудував в помешканнях на вулицях Степана Бандери, Біла, Макарова, Фабрична, Гагаріна, Соломії Крушельницької та Кіквідзе, власників яких залишив без золотих виробів, грошей, ноутбуків та мобільних телефонів. Викрадені речі чоловік здавав у ломбарди, а вилучені гроші витрачав на власні потреби.

Наразі підозрюваний зізнався у п’ятнадцяти крадіжках майна із помешкань рівнян. Зловмисника затримали в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України, він перебуває в СІЗО №24 міста Рівне. Правоохоронці проводять усі необхідні заходи з метою встановлення причетності підозрюваного до інших квартирних крадіжок на території міста та області.

Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Рівненщині циганку – ...

КОМЕНТАРІ